Horeca-administratie

Het voeren van een gedegen horeca-administratie kost relatief veel tijd en is complex. Het is echter van groot belang dat de administratie op orde is. De horeca is bij uitstek een sector die extra onder de aandacht staat van De Belastingdienst. Daarnaast biedt een actuele horeca-administratie u handvatten om tijdig bij te kunnen sturen indien de resultaten in negatieve zin afwijken van uw begroting. Horeca-advies.nl wenst dat horeca-ondernemers vooral bezig zijn met het overtreffen van de verwachtingen van de gasten en alle energie en tijd kunnen steken in realisatie van omzet en beheersing van de kosten. Ons team van ervaren horeca-administrateurs neemt graag de gehele administratie voor u uithanden en zorgt ervoor dat de administratie u zo weinig mogelijk tijd kost. Uiteraard hebben onze horecacliënten maandelijkse online inzichten in de prestaties van de horeca-onderneming. Onze ervaren horeca-adviseurs kijken mee en brengen pro-actief advies uit.

Onze diensten bieden wij aan vanuit Hospitality Finance. De financiële tak van ons horeca-adviesbureau.

Tarieven

Hospitality Finance hanteert gegarandeerd de laagste tarieven van Nederland in vergelijking met andere gespecialiseerde horeca-administratiekantoren. Het administratieve tarief van onze ervaren horeca-administrateurs is slechts  € 37,50 per uur. Dit tarief is inclusief professioneel advies vanuit horeca-advies.nl. Wij spreken van te voren een helder urenbudget af en daar houden wij ons aan, zolang de administratie wordt aangeleverd conform de gemaakte afspraken. Alle tarieven zijn exclusief BTW. Onze werkzaamheden worden vanwege het scherpe tarief vooraf per maand uitgefactureerd. 

 

Innovatief en efficiënt

U scant de facturen zelf in. Vervolgens worden de inkoopfacturen door ons verwerkt en geboekt. Via een persoonlijke inl

og kunt u al uw inkoopfacturen online raadplegen. Ook uw bankafschriften verwerken wij digitaal. Uw gehele administratie wordt daarmee online gevoerd. 

 

Loondadministratie

Ook uw horeca loonadministratie kunnen wij voor u verzorgen. Via een online portal ontvangt u de 

loonstroken, betaallijsten etc. Naar wens en tegen een beperkte extra vergoeding kunnen wij uw medewerkers ook een persoonlijke inlog geven. De kosten voor het voeren van de loonadministratie bedragen slechts € 9 per loonstrook. Bij grotere aantallen kunnen wij een staffelkorting bieden.

 

Jaarwerk

Voor het samenstellen van de jaarrekening werken wij samen met het meest gerenommeerde horeca-accou

ntantskantoor van Nederland. Onze cliënten bepalen samen met ons (bij een vof of eenmanszaak) of er behoefte is aan een jaarrekening of aan  bijlage bij de aangifte. Een bijlage bij de aangifte is aanzienlijk goedkoper, maar een jaarrekening heeft daarnaast voor externe partijen meer 'waarde'. 

Tarieven

Wij werken zo transparant mogelijk. Elke horeca-ondernemer betaalt bij ons hetzelfde tarief. Alleen de kenmerken van de horeca-onderneming bepalen uiteindelijk de administratieve ureninzet. Onze ureninzet varieert op basis van ervaringen van onze omvangrijke klantenportefeuille van 5 uur tot maximaal 10 uur per maand. De uiteindelijke ureninzet wordt vooraf met u overeengekomen en is vooral afhankelijk van het aantal te verwerken inkoopnota's per maand en bankmutaties.

 

Diensten

Tarief

Voeren administratie € 37,50 (per uur)
Kosten boekhoudpakket € 44,95 per maand
Tussentijdse rapportages Gratis
Aangifte IB* € 275 per stuk
Voeren loonadministratie € 9 per loonstrook
Bijlage bij de aangifte* € 995
Jaarrekening B.V.* € 2.225
Jaarekening vof* € 2.025
Jaarrekening eenmanszaak* € 1.850

* deze worden verzorgd door Horeca Accountancy.

 

Voorbeeld

U heeft een lunchroom. Het aantal inkoopnota's per maand bedraagt 50. U wenst een bijlage bij de aangifte en geen jaarrekening. U heeft gemiddeld 5 loontroken per maand. De totale jaarlijkse kosten komen dan uit op slechts : € 4.324,40 (exclusief BTW) per jaar ofwel  € 360,37 (exclusief BTW) per maand. Dit is inclusief 6 uur advies met een waarde van € 600 (!). In onderstaande tabel staan de totale kosten nader gespecificeerd:

 

Diensten

Tarief per jaar

Voeren administratie (prog. 5 uur per maand) €   2.250,00
Kosten boekhoudpakket €      539.40
Kosten loonadministratie (5 loonstroken) €      540,00
Totaal voeren boekhouding €   3.329,40
Bijlage bij de aangifte €      995,00
Totale jaarlijkse kosten €   4.324,40

Interesse?

U kunt eenvoudig via deze link een offerte opvragen. De offerte is volledig vrijblijvend. Indien u op basis van de uitgebrachte offerte een nadere kennismaking wenst dan kunt u dit uiteraard kenbaar maken.