Diana van der Burgt

 

Operations: Gastvrijheidstrainingen

 

Na enkele jaren hotelschool begon Diana haar loopbaan in Duitsland en heeft daar in o.a. Düsseldorf , München en Köln opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van hospitality, management, personeelstraining en etiquette.

 

Zij startte in Düsseldorf als manager bij diverse restaurants  met uiteenlopende niveaus van hospitality en internationale menu- en wijnkaarten. In Düsseldorf heeft zij verder een restaurant als pre opening/ opening begeleid, waarbij zij personeelswerving, - selectie en -scholing heeft gedaan.

 

Na managementfuncties te hebben gehad in deze restaurants en daarbij ook medewerkers te hebben opgeleid, stapte zij als assistent directeur over naar de Käfer-groep te München; verspreid over Duitsland  exploiteren zij restaurants en organiseren op top-niveau in binnen- en buitenland beurzen, "politieke" etentjes en evenementen.

 

Hierna heeft zij als directeur van Mövenpick in München een pre opening/opening gedaan waar zij wederom voor  werving en selectie, scholing en hospitality verantwoordelijk was. De hoofdzetel van deze firma bevindt zich in Zwitserland.

Hier heeft zij veel interne cursussen en trainingen gevolgd om zelf het perfecte voorbeeld voor personeel en gast te kunnen zijn.

 

Door al deze ervaring en scholing vond zij het een uitdaging om zelf een eigen zaak te hebben en is zij in Köln succesvol aan twee eigen zaken begonnen waarmee zij een goede reputatie heb opgebouwd.

 

In 2008 is Diana teruggekeerd naar Nederland en heeft zij bij het gerenommeerde 'The Hunting Lodge' in Rozendaal de pre opening/opening gedaan, bouwtechnische kinderziektes eruit gehaald en het personeel op de goede plek gezet en gezorgd dat ze zelfstandig konden werken.

 

Vervolgens begeleidde zij voor Ton van Meegen van Euroshipping samen met een architect een bouwproject van een horeca-, hotel- en museumschip met een lengte van 120 meter.

 

Na deze ervaringen in Duitsland en Nederland vond Diana dat ze haar kennis op haar vakgebied graag met andere collega´s wenste te delen om in de hospitality, hotellerie en horeca een optimale gastvrijheid, omzet en  werksfeer te creëren, waarbij ook de werkomgeving de nodige aandacht krijgt.